پولدار

معمولا تمامی ‌افراد دوست دارند که همیشه پولدار باشند این کار خیلی ساده است اما به شرط اینکه شما بتوانید به صورت عاقلانه پول‌های خود را خرج کنید. در هر سطح یا طبقه‌‎ی اقتصادی که باشید مهم نیست، صرفاً لازم است که شما بدانید که چطور می‌توانید مخارج‌تان را با درآمدهایتان هماهنگ کنید تا کمتر دچار معضل بی‌پولی شوید.
در این گفتار قصد داریم به شما بیاموزیم که چطور می‌توانید پول خرج کنید و بسیاری از مخارج اضافی خود را از بین ببرید تا برای همیشه پولدار باقی بمانید.

روش‌های پولدار ماندن

روش‌های پولدار ماندن اعم از:

  1. بودجه‌بندی کنید
  2. تنها خرید کنید
  3. برنامه‌ریزی برای مخارج‌تان
  4. در اثر تاثیرات تبلیغات قرار نگیرید
  5. وسوسه نشدن برای خرید
  6. منتظر حراجی‌ها و تخفیف‌ها بمانید
  7. به صورت نقدی و یکجا پرداخت کنید
  8. تحقیق کنید
  9. با قیمت ارزان تفریح کنید
  10. کلیه‌‎ی هزینه‌ها را حساب کنید

در ادامه هر یک از موارد فوق را بررسی خواهیم کرد.

۱. بودجه‌بندی کنید

درآمدها و مخارج‌تان را مدیریت کنید به این شکل که به صورت ماهیانه هر خرید کوچک یا بزرگی که انجام می‌دهید را یادداشت کنید. سپس در پایان ماه آن‌ها را جمع بزنید به این طریق می‌توانید مخارج و درآمد هایتان را کنترل کنید و از خرج کردن اضافی نیز جلوگیری کنید.

۲. تنها خرید کنید

یکی از روش‌های کاهش هزینه‌ها به این صورت است که اگر شما در زمان خرید کودک یا دوست خود را که به خرید علاقه زیادی دارید ببرید باعث می‌شود که هزینه‌های شما افزایش پیدا کند و بیشتر از بودجه‌ای که در نظر گرفته‌اید مجبور خواهید شد خرج کنید.

بودجه بندی کنید

۳. برنامه‌ریزی برای مخارج‌تان

هیچگاه به صورت لحظه‌ای تصمیم نگیرید، زمانی که در منزل هستید در کمال آرامش یک لیست تهیه کنید. پیش از خرید از چندین مغازه دیدن کنید تا قیمت واقعی کالایی که مدنظرتان است را بیابید. سپس کالای مورد نظرتان را انتخاب کنید این کار باعث می‌شود که با هدفمند خرید کنید و پول اضافی نیز بابت آن محصول پرداخت نخواهید کرد.

در صورتی که به هر خرید به عنوان یک تصمیم نگاه کنید می‌توانید عاقلانه‌تر تصمیم و خرید خود را انجام دهید. به هیچ وجه به عنوان سرگرمی ‌خرید نکنید یا تست رایگان انجام ندهید در واقع این حقه‌هایی است که برخی از فروشندگان برای تحریک مشتریان خود می‌زنند.

۴. در اثر تاثیرات تبلیغات قرار نگیرید

عوامل محیطی تاثیرات شگرفی بر روی نحوه‌‎ی خرج کردن شما می‌گذارند به همین علت باید هوشیارانه عمل کنید، زیرا قصد دارید که محصول خاصی را خرید کنید.

کات مهمی که وجود دارد این است که نباید تحت تاثیر تبلیغات خرید کنید. فرقی نمی‌کند که تبلیغ از طریق رسانه‌ای گروهی باشد چه روی بسته‌بندی محصولات. این کالاها به این شکل طراحی شده‌اند که بتوانند نظر شما را جلب کنند و تصویر ایده آلی از محصولات را به شما نمایش می‌دهند نه آنچه که واقعاً وجود دارد.

توجه به میزان قیمت‌گذاری، در واقع ارزش هر کالا را با کیفیت خود آن محصول باید سنجید نه سایر کالاهای دیگر. فروشندگان می‌توانند با بزرگنمایی توانایی‌های محصولی که به آن نیاز ندارند محصولی ارزان قیمت تهیه کنند و شما مجبور خواهید شد که برای امکاناتی که مورد استفاده‌‎ی شما نیست هزینه‌‎ی بیشتری پرداخت کنید.

۵. وسوسه نشدن برای خرید

برای خرید خود برنامه‌ریزی داشته باشید و به خودتان این اجازه را ندهید ولخرجی کنید. برای اینکه بتوانید مانع از خریدهای غیر ضروری شوید به این نکات توجه کنید، در صورتی که قصد خرید ندارید برای سرگرمی ‌به تماشای ویترین‌ها نپردازید. برخی از افراد از خرید کردن لذت می‌برند مراقب باشید لوازمی‌ که به آن‌ها نیاز ندارید را خریداری نکنید.

۶. زمانی که نمی‌توانید تصمیم بگیرید خرید نکنید

هنگام خرید حتما یک لیست خرید همراه داشته باشید این کار به شما کمک می‌کند تا بتوانید خریدهای خود را با بودجه‌تان تنظیم کنید.

پول

۷. منتظر حراجی‌ها و تخفیف‌ها بمانید

در صورتی که قصد خرید کالایی را دارید اگر خیلی ضروری نیست منتظر بمانید تا حراجی زده شود سپس خرید خود را با تخفیف بیشتری انجام دهید.

زمانی از حراج یا کارت تخفیف استفاده کنید که تنها برای کالاهایی که واقعاً به آن‌ها نیاز دارید یا قصد خریدشان را دارید استفاده کنید. تخفیف قیمت‌ها یکی از متداول‌ترین روش‌هایی است که می‌توانید مشتریان را جذب کنید تا کالاهای خود را به فروش برسانید. کالاهایی که صرفاً در زمان مشخصی از آن‌ها استفاده می‌کنید، زمانی که بازار کساد است می‌توانید آن‌ها را با قیمت مناسب خریداری کنید؛ مثلا می‌توانید پالتوی زمستانی خود را در فصل پاییز بخرید.

۸. به صورت نقدی و یکجا پرداخت کنید

از معایب خرید با کارت‌های اعتباری به این صورت است که به شما این امکان را می‌دهد تا بیشتر از بودجه‌ای که در نظر گرفته‌اید خرج کنید و به همین علت که در ظاهر پولی رد و بدل نمی‌شود اشتباهاً گمان می‌کنید که هزینه‌‎ی زیادی صرف کرده‌اید. در واقع کارت کشیدن یا نسیه خرید کردن باعث می‌شود که کنترل مخارج از دست شما خارج شود.
در کلاس‎ های ثروت نکات مختلفی در مورد پولدار شدن، گفته می‌شود. بهترین روش خرید کردن، نقدی است به این صورت است که شما به همان میزانی که در اختیار دارید پول پرداخت می‌کنید به این صورت که می‌توانید یک بار در هفته بودجه هفتگی‌تان را از حساب برداشت کنید.

۹. تحقیق کنید

پیش از خرید از هر وسیله‌ای ابتدا از اینترنت قیمت بگیرید و نظرات مشتریان را نیز جویا شوید تا بتوانید جنس مناسبی را انتخاب کنید. البته محصولی را پیدا کنید که متناسب با بودجه‌ای که شما در نظر گرفته‌اید هماهنگ باشد و بتواند به بهترین شکل نیاز شما را برآورده کند.

۱۰. با قیمت ارزان تفریح کنید

برای اینکه هرچه سریع‌تر به اهداف خود دست پیدا کنید لازم است که برخی اوقات به خودتان پاداش دهید. در صورتی که بیش از اندازه کم خرج باشید، زمانی می‌شود که در مقابل خواسته‌های سرکوب شده‌‎ی خود تسلیم می‌شوید و تمامی برنامه‌ریزی‌هایتان نقش بر آب می‌شود و بیشتر از آنچه که نیاز است ولخرجی می‌کنید.

۱۱. کلیه‌‎ی هزینه‌ها را حساب کنید

برخی از اشیا هستند که باید بیشتر از برچسبی که روی آن‌ها قیمت‌گذاری شده است هزینه پرداخت کنید پیش از خرید کل هزینه‌ها را در نظر بگیرید. اقساط طولانی مدت و ارزان می‌تواند شما را گمراه کند. هزینه‌ای که در انتها باید پرداخت کنید طبق فرمول مبلغ هر قسط × مدت اقساط محاسبه می‌شود تا ارزان‌ترین گزینه را بیابید. چنانچه می‌خواهید وام بگیرید، کل سودی که در نهایت باید بپردازید را حساب کنید.

0 پاسخ

نظرم در مورد مقاله اینه که...

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *